Home > Technologia > Producent POS oferuje najlepszy dostępny na rynku system do pracy w lokalu gastronomicznym

Producent POS oferuje najlepszy dostępny na rynku system do pracy w lokalu gastronomicznym

Jeśli chcesz usprawnić pracę w swojej firmie gastronomicznej, wybierz system POS. Producent POS stworzył doskonały program do prowadzenia szybkiej i intuicyjnej sprzedaży za pomocą urządzenia z ekranem dotykowym. Producent POS przystosował swój produkt do pracy zarówno w pojedynczym lokalu, jak i całej sieci gastronomicznej.

Producent POS ma indywidualne podejście do klienta

Producent POS wyposażył swój system w wiele modułów oraz funkcji, dzięki czemu jest on bardzo elastyczny i pozwala na personalizowanie opcji i dowolną konfigurację ustawień. Będzie skuteczny w restauracjach, barach, fast foodach, pizzeriach i innych lokalach gastronomicznych.

Logowanie – jak to wygląda?

Producent POS stworzył platformę, która umożliwia logowanie się do niej pracownika dzięki wprowadzeniu unikalnego kodu czy też za pomocą odcisku palca lub karty magnetycznej. Dzięki temu możliwy jest pełny monitoring czasu pracy, jak i sprzedaży lokalu. Opcje widoku można dostosować tak, by odpowiadał on uprawnieniom konkretnych pracowników, np. kelner widzi tylko zamówienia, a menadżer generowany dochód. Zapewnia to wygodę i bezpieczeństwo.

Program, który pomaga zwiększyć zyski

Producent POS oferuje produkt, który pozwoli zwiększyć zyski lokalu dzięki bardziej wydajnej pracy. Nadto POS współpracuje z innymi programami rodziny Gastro (GASTRO SZEF, GASTRO FINANSE, MOJE GASTRO), co znacznie usprawnia pracę każdej firmy. Możliwości Systemu POS są naprawdę duże i wpływają znacząco na poprawę jakości usług świadczonych przez lokal, co przekłada się z kolei na wyższe zyski firmy.

Zalety systemu

Producent POS stworzył system, który zapewnia:
– intuicyjną obsługę za pomocą ekranu dotykowego
– możliwość personalizacji ekranu
– kontrolę rachunków i zamówień
– graficzną prezentację sali
– rozliczenia kelnera w dowolnym momencie
– rejestrację czasu pracy
– łatwość modyfikowania ustawień
– współpracę z kuchnią
– weryfikację zamówień i rachunków
– elastyczne kształtowanie cen
– kontrolę definiowalnych rabatów
– współpracę z innymi systemami hotelowymi